Logo Group Magister Pàgina Qui Som

Grup Magister

Magister Tennis porta més de 20 anys en el sector. La seva longevitat al negoci és un testimoni del seu treball dur, compromís i creixement en la indústria. La seva filosofia passa per la millora contínua del seu equip de coaching i mètodes d’entrenament. La seva constant evolució proporciona als seus entrenadors mètodes d’entrenament innovadors per assegurar-se que les seves habilitats s’adapten al tenis de ritme ràpid i canviant d’avui i del futur.

La seva experiència els permet formar joves atletes amb talent fins a nivell professional. Els jugadors es beneficien dels seus mètodes d’entrenament i se’ls desafia i els anima constantment a superar els seus límits. L’acadèmia és única, ja que acull una legió de jugadors de primer nivell que han estat a l’acadèmia durant molts anys. La seva continuïtat ha confirmat el treball incansable dels jugadors i de l’equip tècnic. Els entrenadors han nodrit aquests jugadors com a esportistes de primer nivell que ara estan deixant la seva empremta a l’escena internacional.

L’objectiu de l’Acadèmia de Magister Tennis és guiar l’atleta per sobresortir en totes les àrees del seu joc.

Magister Pàdel

MAGISTER PÀDEL, gestiona diferents clubs com ara el Club Tennis Cassà, UDG (Universitat de Girona) i recentment ha iniciat un nou projecte a les instal·lacions del Club Tennis d’Aro.
El grup Magister dona un servei íntegre a les necessitats del club on treballa, des dels més petits fins als més grans, i fa que gaudeixin del seu esport.

Les activitats proposades pel Grup Magister engloben des de grups d’entrenaments, escola de competició, classes particulars, crèdits de lliure elecció a la Universitat de Girona, equips de club, tornejos i esdeveniments de tota mena (empreses, celebracions…) per a la promoció del pàdel.

La metodologia de les escoles segueixen les directrius de CONCEPT PÀDEL, sota direcció i supervisió del nostre director de la secció de pàdel dins del Grup Magister, EDGAR OLIVER. El Grup Magister vol assolir nous reptes amb gran motivació i ganes de poder establir-se com a referent en el món del pàdel en tota la província de Girona.

Necessites més informació?

Si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.